Rauhoittava kasvojenhoitoöljy VILLI VUORILAVENTELI

Ihana ja lempeä herkän ihon hoitoöljy! Upea, ihanasti mutta hyvin miedosti tuoksuva kasvojenhoitoöljy. Villi vuorilaventeli rauhoittaa ihon reaktioita ja vahvistaa sidekudosta. Farfallan Villi vuorilaventeli saadaan Cévennesistä, Keski-Ranskan ylängön kaakkoisosasta, missä sitä on kerätty ja tislattu 1700-luvulta asti. Tämä villin vuorilaventelin alalajike on geneettisesti ainutlaatuinen, eikä se kasva missään muualla kuin Cévennesissä. Lajiketta on tutkittu tarkkaan ja sitä arvostetaan suuresti sen rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi. Tässä öljyssä käytetty villi vuorilaventeli on Farfallan projektista, joka on saanut Grand Cru -kunniamaininnan pioneerityöstä luomuviljelyn edistämisessä ja sosiaalisesta lisäarvostaan. Projekti työllistää kymmenen naista, jotka keräävät villeinä esiintyminä kasvavan vuorilaventelin käsin, suurella huolella ja luomuviljelyn periaatteita tarkoin noudattaen. Ihana, lempeä kasvojenhoitoöljy on yksi Farfallan hittituotteista!
20ml
Käyttö: Levitä 3-4 pisaraa kasvoille hellästi pyörivin liikkein tai lisää päivä- tai yövoiteeseesi.
Tehokkaat, aktiiviset ainesosat: Luomu kurkunsiemenöljy, luomu aprikoosinsiemenöljy, luomu jojobaöljy, eteeriset öljyt mm: luomu villi vuorilaventeli, luomu geranium, luomu palmarosa, luomu sitruunamelissa, neroli (appelsiininkukka)

100% luonnollisista ainesosista, joista 99% sertifioitua luomua (NATRUE)
Vegan

Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

*sertifioitavissa olevista ainesosista
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

INCI: Prunus Armeniaca Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Cucumis Sativus Seed Oil*, Parfum (Natural Essential Oils), Rosmarinus Offcinalis Extract*, Brassica Campestris Seed Oil*, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Farnesol**
*Sertifioitua luomutuotantoa, ** Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa

28,50 €