Yleellistä hoitoa Luonnon kosmetiikalla

Palvelut

Kasvohoidot

-Ayurvediset kasvohoidot Lakshmi-sarja

Laadukkailla luonnonkosmetiikkatuotteilla rakennamme sinun tarpeillesi sopivan hoidon.

Hieronta

-Terveydenhuollon ammattilainen - koulutetun hierojan palvelut

-Hieronta yksilöllisesti tarpeiden mukaan 30min, 45min, 60min


Vartalohoidot

osa tai kokovartalohoidot:

-aromaterapiahieronta

-shiatsu

-klassinen hieronta


Spa-hoidot

osa tai kokovartalohoidot:

-kivihieronnat

-toksen energianaputtelu

Ayurveda-vartalohoito

Intialainen vartalohieronta hellii ihoasi, aistejasi sekä saa kuona-aineet liikkeelle. Voit myös valita nautinnollisen kasvo-päähieronnan.

Jalkahoidot

-jalkahieronta

-perinteinen jalkahoito

-spa-jalkahoito

-kynsien leikkuu

Kasvohoidot

Hoidot tehdään aina ihon tarpeen mukaisesti. Hoito alkaa selän rentoutushieronnalla, mikäli kyseesä on pidempi hoitokokonaisuus. Kasvohoitoon voidaan lisätä mekaaninen puhdistus/ultraäänipuhdistus tai/sekä kestovärjäykset. Kasvohoitoon kuuluu tarvittaessa kulmien siistiminen. Kaikki kasvohoidot yksilöitynä ja räätälöinti sekä eri hoitojen yhdistely mahdollista.

LAKSHMI

Lakshmi-tuotteet tehdään luonnon laboratorion parhaista raaka-aineista; yrteistä, siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tuotteet sisältävät arvokkaita ja ravinteikkaita ainesosia kuten sheavoi, aloe vera, jojoba, seesam, ruusu, mirha ja 100% puhtaat eteeriset öljyt.

Lakshmilla on yli 300 ekosertifioitua tuotetta, joiden valmistus pohjautuu ayurvedan, luonnonlääketieteen ja aromaterapian ikiaikaiseen viisauteen sekä nykyaikaiseen tutkimukseen.

LAKSHMI luonnonkosmetiikkatuotteilla on AIAB:n (www.aiab.it) sertifikaatit. AIAB on Italian luonnontuotteita sertifioiva yhdistys.

Lakshmi on Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsen ja SKY:n maahantuojajäsen.

Vata

Vata-iho on ohut ja kuiva, ja se ikääntyy muita nopeammin. Ihohuokoset ovat pienet, eivätkä ne ota vastaan riittävästi kosteutta. Vata tuotteet imeytyvät tehokkaasti kosteuttaen ja raviten ihoa pitkään. Testit ovat osoittaneet, että 30 minuuttia voiteen levittämisen jälkeen ihon kosteus ja pehmeys ovat nousseet 46%.

Pitta

Pitta-linjan tuotteilla on tehokas rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Herkkä, punoittava ja kuumottava iho, joka reagoi lämpötilojen vaihtelulle, on taipuvainen couperosaan. Pitta-tuotteiden avainsanat ovat: suojaa, rauhoittaa, raikastaa ja vähentää punoitusta.

Kapha

Onko ihosi melko normaali, mutta T-alue (otsa, nenä, leuka) on rasvainen? Onko ihosi paksu ja ihohuokoset ovat laajentuneet. Tuleeko sinulle mustapäitä tai kärsit aknesta? Kapha-tuotteilla on antibakteerinen vaikutus ja niiden avulla ihosi kirkastuu ja puhdistuu. Epämukava kiilto häviää kasvoilta.

Antiaage

Antiage-linjan tuotteet on suunniteltu ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tuotteet stimuloivat kollageenin muodostumista ja vahvistavat ihon omaa uusiutumismekanismia. Näiden tuotteiden avulla säilytät ihosi kiinteänä ja kimmoisana.

Vartalohoidot:


Koulutetun hierojan palvelut

Hieronnat toteutetaan yksilöllisesti sen hetken tarpeen mukaisesti. Voivat olla yksittäisiä hoitoja tai on mahdollisuus suunnitella pidempi hoitokokonaisuus.


Aromaterapiahoito osa- tai koko vartalohieronta

Aromaterapia on rentouttava aistimatka luonnon helmaan laadukkaiden eteeristen öljyjen maailmaan. Koulutettu hoitaja osaa valita asiakkaan mieltymyksiä ja tarpeita huomioiden sopivan öljykokonaisuuden hoitoa varten. 

Aromaterapia perustuu kukista, lehdistä, hedelmistä, kuorista, pihkasta ja juurista saataviin aromaattisiin, tuoksuviin öljyihin. Niillä aktivoidaan ihmisen kehon ja tunne-elämän tasapainoa ja harmoniaa. Koska ihminen ja kasvi ovat saman elämänenergian heijastumia, on kasveilla kyky vahvistaa ihmisen elinvoimaa sen kaikilla tasoilla; fyysisellä, henkisellä, ja tunnetasolla. Kasvin persoonallisuus, sen tuoksu ja olemus, tallennetaan eteeriseen öljyyn tislauksen yhteydessä. Eteerisessä öljyssä on myös kasvin energeettinen vaikutus tallella.

Imeytyessään ihon kautta lymfakiertoon ja verenkiertoon eteeriset öljyt leviävät koko elimistöön ja tasapainottavat koko kehoa. Samaan aikaan elimistö ottaa vastaan eteerisiä öljyjä myös hengitysteiden kautta - nenän kautta keuhkoihin ja sieltä edelleen tunnekeskukseen ja koko elimistöön. Aromaterapiahieronta sopii esimerkiksi rentoutukseen, lihaskipuihin, aktivoimaan aineenvaihduntaa , energisoimaan kehoa, ruoansulatusongelmiin, stressin poistoon ja unen laadun parantamiseksi. Hoito voidaan tehdä osa- tai kokovartalohoitona.

Hoito on rentouttava, mutta tehokas. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa sekä poistaa kuona-aineita jonka takia nesteen juominen hoidon jälkeen on tärkeää. Hoito tehdään aina asiakkaan kehon tarpeiden ja herkkyyden mukaan.

Jos olet raskaana tai imetät, hoito tehdään pohjaöljyllä ja halutessasi tehdään sopiva eteerinen tuoksukokonaisuus tuoksulyhtyyn. Näin haihtuvaöljy ei mene verenkierron kautta vauvaan.

Shiatsu

Shiatsu on japanilainen kokonaisvaltainen kehoterapiamuoto. Hoito tehdään ohuen puuvillavaatteen läpi pääasiassa peukaloilla painaen, mutta siihen kuuluu myös venytyksiä ja hierontaa. Hoito poistaa tehokkaasti tukoksia ja kuona-aineita. Shiatsuhoito auttaa ihmisen omaa elimistöä toimimaan luonnonmukaisella tavalla, rentouttaa kehon ja mielen ja edesauttaa terveyttä.

Hoitoon tullessasi, ota mukaan rennot ohuet puuvilla- tai bambuvaatteet esim. kerrasto. Mikäli sinulla vaatteita ei ole, saat hoitolasta lainaksi.Spa-hoidot:


Hot compress-yrttipallohoito 90min 

Syvärentouttava yrttipallohoito on erittäin rentouttava, kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä rentoutushoito. Hoito syventää unen laatua ja tuo sitä kautta virkistyneen olon. Hot Compress- yrttipallohoitohoito on vuosituhansia vanha Lanna -hoitotekniikka, jossa hyödynnetään periytyneitä tietoja ja taitoja. Yrttipallohoidossa yhdistyvät akupisteiden, aromaterapian ja lämpöhoidon sekä perinteisen thai-hieronnan parhaat ominaisuudet.

Alunperin hoitomuotoa käytettiin taisteluissa kovia kokeneiden sotilaiden vaivojen ja tulehdusten lievittämiseen ja myöhemmin raskasta maatyötä tekevien fyysisen rasituksen hoitoon.

Nykyään hoitoa käytetään kaikenlaisten kipujen lievittämiseen ja työperäisen stressin laukaisuun. Yrttipallohoidossa käytetään thaimaalaisia puuvillakankaasta tehtyjä palloja, joiden sisällä on runsaasti yrttejä ja aromaattisia kasveja muunmuassa sitruunaruohoa, kafferilimettiä ja inkivääriä. Yrttipallot höyrytetään, jolloin kasvien parantavat vaikutukset pääsevät parhaiten esiin. Käsittelyn teho perustuu yrttien ja palloilla tehtävän hieronnan yhteisvaikutukseen.

Hoito lievittää stressiä, jännittyneisyyttä ja väsymystä sekä stimuloi lihaksia ja lymfakiertoa, vahvistaa verenkiertoa ja vähentää lihas ja nivelkipuja. Hoitoon kuuluva aromaterapia on erittäin tehokas ylempien hengitysteiden avaaja. Hoito on erittäin rauhallinen, rentouttava ja kivuton. Hoidon jälkeen on hyvä juoda paljon nestettä ja levätä.

Hoito ei sovi jos hoidettavalla on akuutti tulehdusta tai kuumetta, laskimotukoksia tai hoidettava on raskaana. Mikäli hoidettavalla on sydänvika, verenpainetauti tai muu krooninen sairaus on hänen syytä konsultoida hoitavaa lääkäriä ennen yrttipallohoitoa.

Vartalon kuumakivihoito 60min tai 90min (laajempi kokonaisuus)

Lämmin kuumakivihoito voidaan valita osa- tai koko keholle. Kivet lämmittävät, rentouttavat ja hoito auttaa kuona- aineita poistumaan kehosta. Lämmin öljyhieronta kosteuttaa ihoa ja öljy valitaan sinun kehosi tarpeita mukaillen.  Tällä hoidolla kehon energiakanavien tukkoisuutta ja solmuja avataan fyysisen ja henkisen tasapainon lisäämiseksi.

Kuumakivihieronnan hyödyt:

 • syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä
 • lämpöhoito lievittää kipua
 • tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfakiertoa
 • tasapainottaa hermoston toimintaa
 • laukaisee stressiä
 • nopeuttaa kuona-aineiden poistumista
 • kivet hoitavat ja ravitseva ihoa mineraalipitoisuutensa ansiosta

Kuumakivihieronnan esteet:

 • sydämen- ja munuaisten vajaatoiminta tai muu sydänsairaus
 • jos sinulla on lääkitys, jonka sivuvaikutukset lisääntyvät lämmöstä
 • sairaudet, joissa kehon lämmönsietokyky ja tunto on alentunut
 • suonikohjut (arvioidaan tilanteen mukaan)
 • mahdolliset allergiat tuotteissa oleville eteerisille öljyille
 • hieronnan ja tulehdusten kontraindikaatiot

Toksen 60min

Thaimaalainen energialinjojen naputteluhoito johon sisältyy lisäksi energialinjojen painantaa.

Tärkeimpiä hermoratoja ja akupisteitä käsitellään rentouttavasti. Mieli ja keho muuttuvat keveiksi ja ovat valmiimpia ottamaan vastaan uusia asioita ja tehtäviä. Hoidon aikana hermoratoja ja lihaksia stimuloidaan TOK SEN energiavasaralla. Tämä erittäin tehokas hoitotekniikka avaa energiatukoksia ja poistaa negatiivisuutta.

TOK SEN vähentää lihasjäykkyyttä ja rentouttaa. Rytminen liike-energia ja naputus kulkevat syvälle lihaksistoon. TOK SEN energiahoito auttaa kiputiloihin, energiatukoksiin, heikkoon verenkiertoon, hermosärkyyn ja syvärentouttaa läpi kehon. Tämä hoito sopii erityisesti niille, jotka kärsivät työuupumuksesta tai kaamosväsymyksestä.

Hoitoa voi myös lisätä osittain muihin hoitoihin.

Mikäli hoidettavalla on sydämentahdistaja tai osteoporoosi on syytä konsultoida lääkäriä ennen hoitoa.


Ayurveda


Mikäli sinua ihmetyttää sana Ayurveda ja haluat siitä lisätietoa, voit kysellä minulta tai netistä löydät hyvin paljon tietoa asiasta. Ayurveda - intialainen elämäntiede on jo kantautunut meille länsimaalaiseen kulttuuriin ja ehkäpä joskus oletkin kuullut puhuttavan eri kehotyypeistä - vata, pitta, kapha tai chakroista...

Hoidoissa ei säästellä öljyn käytössä eli kun tulet hoitoon, varaudu että hiuksesi jäävät öljyisiksi. Ota löysät, rennot vaatteet mukaan jotka eivät kuulu parhaimpiisi.

MARMAPISTEET - mitä ne ovat?
Marma tarkoittaa salaisuutta, kätkössä olevaa. Marmapisteet ovat kehon kohtia, jossa lihaksia, suonia, nivelsiteitä, luita ja niveliä liittyy toisiinsa. Marmat vastaavat akupisteitä ja niitä on eri puolilla kehoa kymmeniä, joista jokainen johtaa määrättyyn elimeen, doshaan tai kehon toimintaan. Kaikki marmat ovat erityisen herkkiä alueita ja niiden ajatellaan olevan ovi tai portti ihmisen elämänenergiaan pranaan. Ne käsitellään kunnioituksella, erityisen huolella ja lempeällä pyörittävällä liikkeellä öljyä apuna käyttäen. Pyöritysten lomassa kehoa tasapainotetaan pitkillä rauhoittavilla hierontaotteilla. Marmapistehieronta voidaan tehdä aikuisille perusterveille henkilöille.

Hieronnan esteet:

 • korkea verenpaine
 • kuume, flunssa, yskä
 • akuutti kipu tai tulehdus
 • psyykkinen sairaus
 • raskaus
 • ihotulehdukset
 • syöpä
 • epilepsia
 • suonikohjut
 • laskimotulehdus
 • veritulppa
 • täysi vatsa
 • humala, krapula


Intialainen ayurveda pää- ja kasvohoito

Aivot ohjaavat meille tärkeitä elämän toimintoja. Jotta tunnet onnellisuutta ja rauhaa, tarvitaan pään ja mielen rentoutumista, hyvän olon tunnetta ja terveydestä huolehtimista. Kun pään alueen verenkierto häiriintyy esim. stressistä, lihasjännityksistä tai kivuista, oireina voi olla huonovointisuus, uupumus, unettomuus, heikkouden tunne, hermostuneisuus, yliaktiivinen ajatustoiminta ja lihasjännitys.

Pään hieronnan vaikutukset:

Avaa pään alueen lukkiutumia, Poistaa epämiellyttävää kuumuutta päässä, Helpottaa päänsärkyä ja ehkäisee migreenin tulemista, Elvyttää päänahan huokosten toimintaa edistäen hiusten kasvua, Parantaa näkökykyä, kuuloa sekä tuoksujen havaitsemista, Stimuloi hermojärjestelmää ja energiapisteiden toimintaa, Edesauttaa energiaratojen, nadien ja marmapisteiden toimintaa, Rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa, Laukaisee stressireaktion pois päältä.

Intialainen ayurveda kokovartalohoito

Hieronnassa valitaan sinulle sopiva ayurvedinen öljykokonaisuus. Hieronta rentouttaa, puhdistaa, uudistaa kehoa ja mieltä. Se auttaa sydäntä, verenkiertoa ja stimuloi marmapisteitä. Keho saa enemmän happea, glugoosia, proteiineja ja muita vitalisoivia elementtejä. Avaa niveliä ja parantaa niiden liikkuvuutta. Elämän energia (Prana) liikkuu vapaammin tasapainottaen koko kehoa. 

Kokovartalohieronnan vaikutuksia:

 • pehmittää ja ravitsee ihoa
 • parantaa verenkiertoa
 • edistää ruoansulatusta
 • rentouttaa lihaksia
 • vähentää nivelten jäykkyyttä ja parantaa niiden liikkuvuutta
 • parantaa immuunipuolustusta
 • puhdistaa kehoa
 • notkistaa selkärankaa
 • parantaa hermoston viestintää
 • stimuloi marma-energiapisteitä. Sen avulla solut ja elimet saavat enemmän happea, glugoosia, proteiineja ja muita elinvoimaa lisääviä elementtejä.
 • auttaa elämän voimaa pranaa virtaamaan vapaasti ja tasapainottamaan kehoa
 • on hemmotteleva ja rentouttava

Hieronnan käyttö:

Erilaisten epätasapainotilojen korjaamiseen, mm.:

 • ylipaino
 • verenkiertohäiriöt
 • unettomuus
 • masennus, stressi, rauhattomuus
 • toistuvat liikekivut
 • päänsärky ja migreeni
 • ummetus
 • selluliitti
 • reumaattiset kivut
 • krooninen hermosärky

Hoito aloitetaan istuen päänalueen sekä hartioiden hieronnalla. Tämän jälkeen siirrytään hoitopetiin. jossa hoito jatkuu.
Jalkahoito


Jalkahoidot tehdään aina asiakkaan toiveiden ja jalan kunnon mukaisesti.

Voit valita kolmesta eri jalkahoidosta mieleisen tai voimme räätälöidä sinulle omanlaisen.

 Perinteinen jalkahoito 60min sisältää jalkakylvyn ja jalkojen perushoidon johon voit myös valita lakkauksen lisäksi. Käytän joko asiakkaan omia lakkoja tai hoitolasta voit valita itsellesi 5€ hintaan oman värisen lakkasi jonka saat myös kotiin. Tämä on hygieniasyistä.

Spa-jalkahoito 1h 45min sisältää perusjalkahoidon lisäksi jalkojen kuorinnan sekä naamion tain vaihtoehtoisesti pitkän kaavan mukaisen spa-jalkahieronnan. Mikäli kovettumia on paljon ja perusjalkahoidon aika ei riitä, voidaan tämä aika käyttää jalkojen perusteelliseen huoltoon.

Spa-jalkahieronta 30min sisältää hemmottelevan jalkojen hieronnan sekä mobilisaation. Hieronta tehdään sen mukaan mitä jalat sillä hetkellä tarvitsevat (virkistystä, nesteenpoistoa tai rentoutusta).