Hoitolan tarina

Hoitola Vaaka

Tervetuloa Vaaka-Wellness hoitolaan Liedon keskustaan. Hoitola on perustettu v. 2013, mutta toiminut välillä Turussa ja jopa Espanjassa siellä asuessamme perheeni kanssa. Korona-aika teki muutoksia monelle liiketoiminnalle ja myös hoitolani rantautui takaisin Lietoon, josta on alun saanutkin ns. maaseutuhoitolana. Hoitola toimii liikehuoneistossa Liedon keskustassa parturin yhteydessä. Äänieristetty hoitohuone antaa rauhan sinulle.

-Kasvohoidot, ayurveda-hoidot, aromaterapia, spa-vartalohoidot, jalkahoidot, nirvana-hoidot, raskausajan mama-hoidot, juhla- ja lahjahoidot sekä räätälöidyt kokonaisuudet.

Jokainen hoito rakennetaan sinun tarpeidesi mukaan, jotta saat ainutlaatuisen kokemuksen, rentoutuksen -matkan aistien maailmaan tai vaikkapa Italian vuoristoon tai meren äärelle...metsään... minne mieli vie. Olen Spa-henkinen hoitaja, jonka takia hoidot kokonaisuudessaan rakentuvat niin, että rentoutuminen on taattu. Kasvohoidoissa tarjoan aluksi rentouttavan selän hieronnan. Naamion vaikutusaikana saat käsi- tai jalkahieronnan sekä ayurveda kasvohoidoissa on myös mahdollista tehdä chakroja tasoittava kivihoito.

Hoidon aikana suosittelen hiljaisuutta jolloin annat myös omalle mielelle sekä keholle tilaa levätä. Hoitolassa se onnistuu paremmin kuin kotona lasten tai siivoustouhujen odottaessa.

AJANVARAUS joko puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta ylhäällä olevasta valikosta. 

Eeva Lucas

Olen alkuperäiseltä ammatiltani lähihoitaja ja sairaanhoitaja. Olen työskennellyt hoitoalalla työsuhteessa sekä yrittäjänä. Aloitin hoiva-alalla yrittäjänä vuonna 2002. Myöhemmin opiskelin Ulla-Maija Gracen opissa Wellness-terapeutiksi ja siitä jatkoin kansainväliseksi haihtuvaöljyjen mestariksi (IFA PEOT - International federation of Aromatherapists, Professional Essential Oils Therapy). Jatkoin tästä wellness-alan yrittäjänä vuodesta 2013. Minulla on myös kosmetologin koulutus jonka suoritin oppisopimukesena Kauneushuone Ravensarassa Camilla Rosenbergin opissa. Olen käynyt erilaisia täydentäviä koulutuksia mm. yrittäjyyteen liittyviä koulutuksia, shiatsu, energiahoitaja sekä ayurvedahoitaja-hoitajan opinnot.  Tämän lisäksi myös vartalohoito- sekä kasvohoitokoulutuksia. Näistä ehkä mielenkiintoisin on thaimaalainen Lanna-hoitotekniikka, jonka minulle opetti kouvolalainen Tony Tavi. Tällä hetkellä opiskelen Turun hieronta-akatemiasta koulutetuksi klassiseksi hierojaksi, josta olisi tarkoitus valmistua alkuvuodesta 2021. Tärkeintä minulle on hoitaa asiakkaita tarpeen mukaisesti. Laaja-alaiset koulutukset sekä työhistoria ovat antaneet mahdollisuuden tähän. Käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa.

Perhe, ystävät, luonto, musiikki, yrtit, aromaterapia, öljyt sekä luomu ja vegaaniruoka ovat elämässäni tärkeitä asioita. Hyvinvointi elämässä rakentuu monesta asiasta ja pyrin elämään perheeni kanssa niin, että voimme hyvin. Teen ruoat alusta asti itse, ruoka on monipuolista ja terveellistä. Liikkuminen luonnossa raikkaassa puhtaassa ilmassa antaa mielelle ja keholle tasapainoa osakseen. Voimme vaikuttaa itse elämäämme ja hyvinvointiimme!

Lapsemme ovat atoopikkoja ja monenlaiset lapsuusiän allergiat ovat heitä koetelleet, samoin astma, lisäaineallergiat ja väriaineallergiat. Olen joutunut paljon etsimään sopivia hoitotuotteita ihon kunnossapitoon ja löytänyt siihen hyviä luonnollisia keinoja.

Harrastuksena ja elämäntapana teen saippuoita, voiteita, öljyjä, korvakynttilöitä, hortoilen luonnossa keräten yrttejä joita käytän kotitekoisessa kosmetiikassa, ruoassa sekä voimanlähteinä erilaisissa kehon epätasapainotiloissa. Hyödynnän kasvien erilaisia terapeuttisia vaikutuksia. Jooga, kävely sekä tanssi kuuluvat myös elämääni oma-aikani osioon. 

Olen työskennellyt turkulaisessa Kauneushuone Ravensarassa vuodesta 2013. Vuodet 2016-2018 asuimme Espanjassa, missä sain lisää syventävää osaamista alalta. Espanjan jälkeen jatkoin Ravensarassa, kunnes siirsin oman toimintani takaisin Lietoon.


• Kauneus  On ympärillä olevaa estetiikkaa, värejä, kuvioita, kynttilöitä

• Maku  On luonnon parhaita makuja, hedelmiä, pähkinöitä, mehuja

• Tuoksu  On kukkia, yrttejä, mausteita ja aromaattisia öljyjä

• Ääni  On vanhoja soittimia, mantroja, veden solinaa ja luonnon omia säveliä

• Kosketus  On 2500 vuotta tietoa energialinjoista, lämpöä ja läsnäoloa