Ajankohtaista

HOITOJEN AIKANA PIDÄN OVEN LUKOSSA. NÄIN VÄLTÄMME YLIMÄÄRÄISIÄ KOHTAAMISIA JA HOITO EI KESKEYDY. HOITOJEN AIKANA HOITOLAN PUHELIMEEN EI MYÖSKÄÄN VASTATA, MUTTA SOITAN SINULLE TAKAISIN.

Minulle käy myös E-passi sekä Smartum hierontaetu.


UUTUUS:

Lakshmin tuotteet saavat uutta ilmettä sekä myös hoitorituaalit tulevat muhkeimmiksi joissa Lakshmin ayurvedinen ajattelu, kokonaisvaltaisuus sekä chakrojen tukeminen korostuvat. 
Uusittu PITTA sensitive - tuotteet ja hoito päästävät vielä enemmän syvemmälle chakroihin joissa mm. sydänhakraa puhdistetaan ja herkkää pitta-ihoa hoidetaan uskomattomilla tuotteilla.


LAHJAKORTTIMYYNTI

Lahjakortteja saa ostaa suoraan hoitolasta tai mahdollisuus myös lähettää antajalle taikka saajalle postitse sekä sähköpostitse. Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen vaan soitan heti kun vapaudun. 

Vallitsevan tilanteen takia, toivon erityisherkkää reagointia mikäli koet itsesi sairaaksi. Toivon, että jäät parantamaan itseäsi kotiin ja sovimme sinulle uuden ajan.  

Maskisuositusten mukaisesti hoitolassa on maskit käytössä. Itse käytän kasvomaskia asiakaskontakteissa ja turvaan myös asiakkaat tulemalla terveenä töihin. 

Pääasia, että liikutaan terveinä ja sairastetaan kotona. Suojaan itseäni ja pidän huolta sinusta!