Ajankohtaista

HOITOLA ON KIINNI HOITOJEN AIKANA. NÄIN VÄLTÄMME YLIMÄÄRÄISIÄ KOHTAAMISIA JA HOITO EI KESKEYDY. HOITOJEN AIKANA HOITOLAN PUHELIMEEN EI MYÖSKÄÄN VASTATA, MUTTA SOITAN SINULLE TAKAISIN.

Hierontahinnasto on muuttunut 1.6. alkaen koska olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi. Minulle käy myös E-passi. Hierontahinnat hinnastossa.


UUTUUSHOITO:

NETRA-silmänympäryshoito 45min - 60€/kasvohoidon yhteydessä 30€

Uusi moniaistillinen rituaali, joka kirkastaa katseen ja kiinteyttää silmänympärysihon. Aisteja täynnä oleva kokonaisuus!

LAHJAKORTTIMYYNTI

Lahjakortteja saa ostaa suoraan hoitolasta tai mahdollisuus myös lähettää antajalle taikka saajalle. Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen vaan soitan heti kun vapaudun. 

Vallitsevan tilanteen takia, toivon erityisherkkää reagointia mikäli koet itsesi sairaaksi. Toivon, että jäät parantamaan itseäsi kotiin ja sovimme sinulle uuden ajan.  

Maskisuositusten mukaisesti hoitolassa on maskit käytössä. Itse käytän kasvomaskia asiakaskontakteissa ja turvaan myös asiakkaat tulemalla terveenä töihin. Hieronnoissa ja kasvohoidoissa käytän ainoastaan itse maskia koska hengittäminen maski päällä ei ole hierontapedillä pää alaspäin hyvä ratkaisu eikä terveellistä. 

Pääasia, että liikutaan terveinä ja sairastetaan kotona. Suojaan itseäni ja pidän huolta sinusta!